Testimonials

Over album Lilly:

"Ik zal omschrijven wat ik voel terwijl ik luister: 'Ontroering, moed, vrijheid en vooral het Engelse woord: 'bliss'." [G.V., Eindhoven]

"Lilly, een fijne luistercd. Mooie meeslepende songs. De presentatie van de cd "Lilly”, tijdens een live concert, was overweldigend. Carmenkata is een onvermoeibare muzikale duizendpoot, die live ver boven het gemiddelde uitstijgt. Een krachtige zangeres die mensen boeit tot de laatste noot, een aanrader." [P.J., Den Haag]
 
Over eerder werk van Carmenkata:

Oor, 2009: "Ja, dat is de kracht van de eenvoud en de magie van de singer-songwriter die één is met haar snaren en gedachten.” 
 

PlatoMania, 2002: "Met name de grotendeels akoestische liedjes zorgen voor het nodige kippenvel.”

 

Backline, 2002: "CarmenKata heeft een aangename stem die me bij vlagen, in combinatie met de soort muziek, aan Dido of Heather Nova doet denken.”

 

LiveXS, 2002: "Het album is thuis opgenomen en straalt rust en warmte uit. Door het gebruik van samples zit er ook een modern kantje aan. CarmenKata’s stem is mooi en zuiver.”

 

FRET, 2002: "Haar muziek klinkt niet alleen volwassen, de songs hebben godzijdank ook nog eens pit.”

 

Tubantia, 2002: "Carmen van Haren maakte in 1996 een spectaculaire entree in de Twentse popwereld. Out of the blue. De lenige vocalen van de Enschedese zangeres tilden de groep dANSKLUp tot grote hoogten.”

 

Music Maker, 2000: "De gekozen bezettingen passen perfect bij haar materiaal en doen haar stem uitstekend tot zijn recht komen. Ondanks de soms ingenieuze akoestische arrangementen doet het geheel steeds erg ongedwongen aan, waardoor de liedjes echt ademen.”

 

Tubantia, 2000: "Dat het toch nog een mooie avond werd, kwam door een breekbare vrouwenstem. Zo hoort dat ook. Een serene sirene, die je tegen de klippen van de nacht laat lopen. Gewillig lieten we ons te pletter varen tegen de stem van Carmen van Haren….”