Carmen van Haren:

“Ik ben een pionier, creatieve duizendpoot en een wever van verbindingen. Wat mij vooral bezighoudt is wie we zijn en hoe we groeien, in ons menszijn. Ik ben ervan overtuigd dat als mensen contact hebben, met onszelf én elkaar, de wereld steeds mooier wordt.

In mijn werk heb ik verschillende rollen die bij me passen en die ik afwissel. Zo werk ik als muziekdocent, begeleider, trainer en performer. Maar bovenal ben ik iemand die creëert, dat zit in me. Ik heb altijd nieuwe ideeën, impulsen en ingevingen. En die hebben steevast te maken met de kwaliteit van de ontmoeting tussen mensen én de ontmoeting van de mens met zichzelf. Voeg daar schoonheid aan toe, in sfeer, beeld en geluid en ik word gelukkig.

Met Veld van Bloemen geef ik creatieve sociaal maatschappelijke projecten vorm en ik hierin werk ik graag samen. Projecten die de wereld mooier maken. Zoals je in een mooie tuin oog hebt voor de bloemen en zaden die op willen komen en ze probeert te geven wat ze nodig hebben. Hoewel veel ook vanzelf gaat, dat mag ook gezegd”.